Les últimes Arrels

Descobrir que en Pep teixia a deu minuts del taller ha estat una gran troballa. Treballar colze a colze amb el teixidor m’ha permès entendre i controlar aspectes del teixit que abans se m’escapaven. Resseguint el camí que segueix el teixit des del filat fins als acabats finals, puc saber i decidir sobre la seva qualitat i composició.

Així que he canviat els metres de teixit pels quilos de fil. I teixim la quantitat que necessitem, reduint la merma i els estocs, amb la capacitat de crear teixits completament diferents a partir dels mateixos fils, jugant amb la combinació de punts i colors.

Paral·lelament, veure, parlar i conèixer projectes i persones que tiren endavant una altra manera de fer i d’entedre la producció i l’economia m’ha fet parar atenció – i intentar comunicar i visibilitzar després – parts del procés que s’obvien o normalment no els posem sota els focus: teixir i confeccionar.

Espero que gaudiu d’aquest camí que vaig fent cap a les Arrels.

Traçabilitat
Matèria: 100% cotó
Fil: Rubén Gandía Hilados (Alicante)
Teixidor: Indústria del Punt Plànic (Olot)
Disseny i confecció: Carlota Rodríguez i Sala (Olot)

Samarreta rombes

Samarreta oversize amb màniga japonesa. Teixit amb un sol fil amb una combinació de punts del dret i del revés creant un rombe amb caladets perquè sigui més fresqueta.

Disponible en quatre colors: verd festuc, blau marí, blau i taronja.
Talles S, M, L
45,00€

Jersei triangles

N'hi dic jersei perquè està teixit amb dos fils, per poder combinar dos colors diferents. Així que és més gruixut que la resta de peces. Combina dos colors diferents amb triangles combinant un i altre color.

Escotada amb coll rodó de canalè ample i amb màniga curta.
Té obertura als dos laterals, de la mida del canalè del baix, ample de 5 cm.

Tres combinacions de colors diferents: blau-blau marí, verd festuc-blau marí i verd festuc-taronja.
Talles S, M, L
58,00€

Polo

Polo teixit en piqué, màniga curta i obertura al coll sense botons.

Disponible en quatre colors: Blau marí, blau, verd festuc i taronja.
Talles S, M, L
58,00€

Pantalons curts

Pantalons curts, amb goma a la cintura de 5cm, dins d'una trinxa de canalè i un llaç decoratiu al centre del davant. Amb butxaques a les costures dels laterals.

Disponible en quatre colors: blau marí, blau, taronja i verd festuc
Talles S, M, L
54,00€