Tossols

L’Adrià Gamero Casellas és artista visual. Ha deixat la xil·lografia i el paper aparcats per agafar el linòleum i estampar sobre teixit, convertint així la seva obra de gran format en una peça que et pot acompanyar arreu. Aquest cop ha treballat a partir de dos composicions de plantes que podem trobar al Tossols, a la vora del riu Fluvià.

Hem estampat a mà cadascuna de les peces, i a través del tall i de les diferents combinacions de colors podem assegurar que no hi ha dos peces iguals.

Estampació i gravat per Adrià Gamero Casellas
El teixit està produït a Sant Feliu Sasserra, Barcelona per Intercot

Motxilla

Motxilla per penjar a l’esquena d’estil repartidor. La peça del davant està estampada amb linòleum. Es tanca amb cremallera i s’adapta al contingut de l’interior amb una tira espiga de cotó en color cru i un regulador metàl·lic de níquel. A l’esquena, hi ha una butxaca també amb cremallera per les coses de més valor. L’interior està polit amb un biaix i té una compartiment amb una mica de goma a la boca butxaca per poder repartir el que vulguis posar-hi i es mantingui una mica ordenat. Les nanses són de cotó en color cru i es poden regular.


Mides: 6cm fons x 30cm amplada x 58cm alt
75,00 €
– ESGOTAT-

Ronyonera

Ronyonera amb dos compartiments, els dos amb cremallera. L’interior està polit amb un biaix. Tots els teixits són sarja de cotó, de producció catalana; un dels compartiments és llis i l’altre duu estampat una part del linòleum realitzat per l’Adrià. La tira és de cotó cru i es pot regular, es tanca amb un mosquetó de metall en níquel; es pot dur tant a la cintura com en bandolera.


Mides: 19cm amplada x 16cm alt
35,00 €
– ESGOTAT-

Doble bossa

Doble bossa que es pot arribar a portar de tres maneres diferents. Està composada per una bossa gran, de sarja blau marí de cotó, folrada i que tanca amb un botó imantat. Té dues nanses de pell que es poden treure per poder-la rentar. També té una nansa de pell llarga, regulable i que es pot treure i posar a través de dos mosquetons.

La bossa petita es tanca amb cremallera, el teixit és estampat amb el linòleum gravat per l’Adrià i té dues anelles: o bé per portar-la sola, amb la nansa de pell llarga; o bé com si fos un compartiment més de la bossa gran, acoplada a les peces on hi ha les nanses curtes.

Es poden dur juntes o bé cadascuna per separat.


Bossa gran: 8 cm x 23 cm x 24 cm
Bossa petita: 6 cm x 30 cm x 58 cm
85,00 €

Avís: cal treure els elements de pell abans de rentar-la!