Tela marinera

L’Alba Serrat Llinàs és biòloga marina i, a més, és il·lustradora. I en el moment d’aquesta col·lecció, resident a La Volta, al barri de Sant Narcís de Girona. Una col·laboració perfecte per omplir de contingut i bellesa una col·lecció que giri al voltant del mar!

D’aquí neix Tela Marinera: una petita col·lecció de complements de platja amb il·lustracions d’alguns animals que podem trobar al Mediterrani i que a dia d’avui es troben amenaçats, en bona part per culpa de l’activitat humana.

És per això que hem intentat tenir cura del procés: des dels materials fins als llocs on els hem volgut vendre. Així doncs, hem escollit teixits naturals de cotó i que la impressió fos el més respectuosa possible amb el medi.

Aquesta acció ens va dur a presentar una petita exposició artística a la Sala Temporal del Museu de la Pesca de Palamós (del 18 de desembre de 2021 al 6 de març de 2022) on ens preguntavem com afectava el tèxtil a la biodiversitat marinera i com s’interrelacionaven aquests dos móns.

Cada peça va acompanyada d’una postal amb la il·lustració de l’Alba i al darrera us presentem les espècies il·lustrades i alguns dels motius pels quals es troben amenaçats.

Bossa de platja

Bossa de platja de gran capacitat. El teixit és sarja de cotó 100% amb l’estampat il·lustrat per l’Alba (que també és biòloga), l’interior està polit amb biaix blanc tapant les costures; també hi ha una butxaca sobreposada i una cinta amb un petit mosquetó per no perdre les claus.

Nanses de cinta espiga gruixuda de cotó, en color cru. Es tanca amb una cremallera per no perdre res!

Talla única
Mides: 52 cm d’amplada x 40 cm d’alt
Base de la bossa de 34 cm x 18 cm.
Estampat: peix lluna / pupurri d’animals
50,00 €

Bossa infantil

Bossa infantil amb la part inferior de sarja 100% cotó o bé amb un pupurri d’animals marins -un d’ells és el cavallet de mar: saps que és el mascle qui guarda els ous a la seva panxa? O bé pots triar l’estampat del peix lluna (Mola mola).

La part superior i la ruixa són de piqué de cotó blanc. Interior folrat amb batista 100% cotó. Es tanca amb un cordonet de cotó cru que serveix al mateix temps de nanses de motxilla.

Talla petita
Mides: 20 cm x 24 cm
18,00 €

Talla mitjana
Mides: 25 cm x 30 cm
22,00 €

Coixí

Funda de coixí amb estampat digital de les il·lustracions d’alguns animals amenaçats del Mediterrani, com per exemple la tortuga babaua (Caretta caretta) o bé estampat del peix lluna (Mola mola). El teixit és sarja de cotó 100% amb l’interior polit amb overlock. Obertura amb cremallera invisible.

Ànima inclosa (100% poliéster – NO fabricada per nosaltres)
Mides: 50cm x 50cm
Estampat: peix lluna / pupurri d’animals
34,00€

Necesser

Necesser de sarja 100% cotó amb la impressió de l’il·lustració -originalment pintat amb aquarel·la- d’algunes de les espècies amenaçades que podem trobar al Mar Mediterrani o de l’estampat del peix lluna (Mola mola). Interior folrat amb teixit impermeable en color blanc. Cremallera amb pestanyes als extrems de cinta espiga de cotó cru.

Mides: 12 cm x 22 cm x 9 cm
Estampat: peix lluna/ pupurri d’animals
30,00€ -ESGOTAT-