Good Afro

En Mari Drammeh i la Mariamu Touray són dos activistes afroolotins i junts han creat Good Afro, una marca de complements de moda afro.

Ens vam conèixer quan en Mari i uns companys estaven organitzant una desfilada de moda africana a Olot i jo anava al Cosidor Social del barri de Sant Miquel. Amb les dones del cosidor vam fer vestits d’estil occidental amb un munt de teles wax que ens van portar. I l’experiència va acabar amb una gran desfilada!

Ara ens hem unit per fer una petita col·lecció de complements de moda que barregen el texà i la pell sintètica amb les colorides teles wax. Una barreja de teixits i colors 100% Garrotxa.

Disseny de les peces per Mari Drammeh i Mariamu Touray

Patronatge i confecció Carlota Rodríguez

Motxilla

Motxilla per penjar a l’esquena, amb una obertura principal amb cremallera i una butxaca amb teixit wax al davant, també amb cremallera.

Té l’esquena acoltxada amb boata i l’interior de la motxilla està folrat de teixit wax. Les nanses també són acoltxades amb boata i wax i les corretges de poliéster es poden regular.

Mides bossa adult: 25 cm x 10 cm x 30 cm
65,00 €

Mides bossa infantil: 25 cm x 10 cm x 30 cm
55,00 €

Ronyonera

Ronyonera que combina teixit texà o pell sintètica amb teles wax africanes, tant a la butxaca sobreposada del davant com a l’interior.

Es tanca amb una sivella clip de plàstic negre, amb una corretja de polièster que es pot regular. La pots portar tant a la cintura com en bandolera.

Talla única
Mides: 22 cm x 15 cm
40,00 € - ESGOTAT -