Garrotxa

Garrotxa. nom femení. Terra aspra per on és difícil de caminar.

Els mendocinos Dani i Andrea, de Project Party Studio, van aterrar al mateix temps que jo al Clivillers. I tothom sap que la millor manera de conèixer els teus veïns és passar-hi una bona estona.

A en Dani i l’Andrea els encanta recollir branques quan surten a passejar i convertir-les en plomes que dibuixen paraules. En aquesta ocasió unes paraules ben garrotxines, i que ens les nostres trobades entre pizzes casolanes els anava explicant què significaven i quan les utilitzàvem.

Aquestes paraules s’han convertit en alforges, ideals per moure’s en bicicleta, per anar a comprar al barri o per pedalar per camins a la recerca de noves branques que podran escriure nous projectes.

Traçabilitat
Matèria: Exterior de polipell i folre de polièster
Disseny gràfic: Project Party Studio (Olot)
Estampació: Textilfy (Granada)
Patronatge i confecció: Carlota Rodríguez i Sala (Olot)

Alforges

Alforges per anar en bicicleta. Es col·loquen al porta equipatge, quedant una bossa a cada lateral de la bicicleta. Cada bossa té gran capacitat, ideal per anar a treballar o a comprar; al lateral tenen una petita butxaca. Es tanquen amb una tira amb dos peces metàl·liques.

Hem col·locat una ànima a la part posterior de la bossa, el lateral que tocaria els radis, perquè amb el pes no es dobleguin i no es posi entre les rodes.

Tenen 6 punts d’anclatge amb civelles de plàstic i regulables. Dos a cada lateral i dos a la part superior. Tot rematat amb peces metàl·liques.

Talla única
Mides: 10 cm x 30 cm x 34 cm
Colors: negre, marró
95,00 €