Arrels d’estiu

Descobrir que en Pep teixia a deu minuts del taller ha estat una gran troballa. Treballar colze a colze amb el teixidor m’ha permès entendre i controlar aspectes del teixit que abans se m’escapaven. Resseguint el camí que segueix el teixit des del filat fins als acabats finals, puc saber i decidir sobre la seva qualitat i composició.

Així que he canviat els metres de teixit pels quilos de fil. I teixim la quantitat que necessitem, reduint la merma i els estocs, amb la capacitat de crear teixits completament diferents a partir dels mateixos fils, jugant amb la combinació de punts i colors.

Paral·lelament, veure, parlar i conèixer projectes i persones que tiren endavant una altra manera de fer i d’entedre la producció i l’economia m’ha fet parar atenció – i intentar comunicar i visibilitzar després – parts del procés que s’obvien o normalment no els posem sota els focus: teixir i confeccionar.

Espero que gaudiu d’aquest camí que vaig fent cap a les Arrels.

Traçabilitat
Matèria: 100% cotó
Fil: Rubén Gandía Hilados (Alicante)
Teixidor: Indústria del Punt Plànic (Olot)
Disseny i confecció: Carlota Rodríguez i Sala (Olot)

Samarreta unisex

Samarreta màniga curta, amb escot rodó. Té una franja de punt d’arrós a l’alçada del pit, per davant i per darrera.

Talles: S, M, L, XL
Colors: Marró fosc, beig, granat
45,00 €

Samarreta de tirants

Samarreta de tirants per a dona. Combina la part superior amb punt calat amb el baix del davant i de l’esquena amb punt pla. Cises i escot polits amb canalè.

Talla: S, M, L
Colors: blau cel
40,00€

Vestit

Vestit de punt pla, llarg fins als genolls, amb màniga raglant de punt calat. A l’esquena té una goma a la línia de cintura.

Talles S, M
Colors: granat, blau cel.
65,00€