Arrels de tardor

Jersei xocolata

Jersei teixit amb dos caps (és el doble de gruixut que les peces d’estiu). Combina quadrats amb punt del dret i del revés, aquesta combinació es coneix com a xocolata. Té goma al puny perquè no es doni. Coll rodó polit amb canalè.

Unisex
Talles XS, S, M, L
Colors: marró fosc, beig, granat
60,00€

Rectangles

Conjunt de jersei i faldilla recta teixit amb punt jacquard amb fons de color beig i rectangles de color de contrast.

El cos del jersei és curt i el coll en pic. La faldilla és llarga fins als genolls, amb goma ampla a la cintura, de 5cm, i una obertura al lateral esquerra.

Es venen per separat
Talles: S, M, L
Colors: beig+taronja, beig+blau cel, beig+fucsia
Faldilla 58,00€
Jersei 62,00€

Descobrir que en Pep teixia a deu minuts del taller ha estat una gran troballa. Treballar colze a colze amb el teixidor m’ha permès entendre i controlar aspectes del teixit que abans se m’escapaven. Resseguint el camí que segueix el teixit des del filat fins als acabats finals, puc saber i decidir sobre la seva qualitat i composició. 

Així que he canviat els metres de teixit pels quilos de fil. I teixim la quantitat que necessitem, reduint la merma i els estocs, amb la capacitat de crear teixits completament diferents a partir dels mateixos fils, jugant amb la combinació de punts i colors.

Paral·lelament, veure, parlar i conèixer projectes i persones que tiren endavant una altra manera de fer i d’entedre la producció i l’economia m’ha fet parar atenció – i intentar comunicar i visibilitzar després – parts del procés que s’obvien o normalment no els posem sota els focus: teixir i confeccionar.

Espero que gaudiu del camí que vaig fent cap a les Arrels.

Traçabilitat
Matèria: 100% cotó
Fil: Rubén Gandía Hilados (Alicante)
Teixidor: Indústria del Punt Plànic (Olot)
Disseny i confecció: Carlota Rodríguez i Sala (Olot)